Söndagspromenad Tjolöholm

Söndagspromenad Tjolöholm

Förra söndagen var vi med Bob och hans familj och promenerade vid Tjolöholmsslott.
Vädret var inte med oss direkt det började regna när vi klev ur bilen på parkeringen och höll på hela tiden.
Vi stanade till på vägen och tog en fika som Bobs familj bjöd på, nästa gång bjuder vi!
Harry och Bob sprang lösa hela vägen och lekte i två timmar. Jätteduktiga!

Vi får ses snart igen det var jätteroligt.

Julkul

Julkul

Ja nu har det varit julafton och allt, Harrys första! På självaste julafton gick vi en promenad i det fina varma vädret. Det kändes verkligen inte som julafton med sol och 15 +. Efter promenaden åkte Harry hem till Anders mamma och pappa och vi åkte till Min mormor och morfar för att äta middag och byta klapar! Lite tomt utan Harry får jag säga, men skönt att koppla av lite!

Efter middagen åkte vi hem till Anders föräldrar och fick veta att Harry uppfört sig exemplariskt! Han är deras lille gulleponke! Harry fick sitta i Anders knä i fotöljen, där tömde han en analsäck på armstödet...haha. Först trodde vi att han fick diarre, men det var helt luktfritt så han råkade nog bara klämma den just där.

Donna och Kelso fick en rosa fin puff att nana i!

Vad skönt det ska vara att vara ledig med Harry ett par veckor nu innan jag börjar skolan! Vi ska träna och leka! Inkallning är nått som vi måste träna mycket på!

Ja, just det! Harry trivs som fisken i sin nya bil! Pappa måste bara skaffa en gummimatta att skydda bilen med när han hoppar ut ur bilen!

Bulleträff i mån hoppas vi på!

Gott nytt år på er alla!!!


Ny bil.

Idag köpte vi en ny bil! Bilen är en liten en. Toyota Aygo heter den. Harrys bur står bak i bilen på de fällda säterna. Anders var jätteglad och parkerade längst bort på parkeringen när vi skulle handla för att inte få bucklor på bilen första dagen...haha

När vi kom hem efter att Anders häntat mig på jobbet hittade vi tre nya julkort på golvet som Harry bitit sönder...Men det var inte hans fel utan, ja vem annars, Donna som puttat ner dom från bänken. Det enda kortet han hade sparat någorlunda var kortet från Anki och Rune Granfors (Harrys uppfödare).

Jo, idag fick jag en julklapp av min chef, en BULLTERRIERBOK! Den är på engelska och verkar jättebra med många bra tips och råd. Fina bilder också!

Snart är det jul och då blir det kul!

Låt oss presentera kissarna

Låt oss presentera kissarna

Dethär är alltså Harrys små storasyskon Kelso (den vita) och Donna (den svarta)! Båda är av rasen Devon Rex med dendär goa lockiga/vågiga pälsen och stora öronen.

På bilden står dom och äter sin favoritmat James Wellbeloved Duck. Den ska avnjutas färsk direkt ur påsen =)

Lite om Kelso:
Han kommer från S*Solkusten's i Oskarshamn och fyller två år i januari! Det är inte klokt hur stor min förstfödde kille blivit =). Kelso är den lite mer tillbakadragna utav kissarna, han håller sig i bakgrunden och funderar mycket. Han är en riktig filosof. När vi har gäster tar det en sund innan han kommer fram och ska vara med oss, man måste ju kolla in folket innan man kan springa fram. Ellerhur!
För övrigt älskar han oxfile och får alltid stå med på bordet när vi äter. Ibland får han en egen tallrik.

Lite om Donna:
Hon kommer från Rexus i Mellbystrand och är snart 1½ år. Vi brukar även kalla henne för miniaturbullterriern eftersom hon är så vild och galen. Hon brukar t ex tugga på intedningen, putta ner saker i golvet, stoppa svansen i stearinljuset, putta på armar när man ska hälla upp knäck mm. Listan tar aldrig slut! Häromdagen kom hon springande med min sko i munnen. Det ska tilläggas att jag har stora fötter och hon bara väger 3kg... Men hon är otroligt gosig också! Älskar att ligga och myysa.

Nästa katt blir kanske en nakenkatt...


Vad tiden går fort!

146575-7

Herregud vad tiden går fort! På bilden är Harry 26 dagar och vi träffade honom för första gången. Måste jag säga att det var kärlek vid första ögonkastet!

Just nu funkar inte våran kamera så ni får nöja er med gamla bilder ett tag framöver, men dom är ju lika fina dom...

Igår fnattade harry i trappuppgången och stukade benet, efter typ 1 minut så haltade han inte längre. Men oj vad rädda vi blev. Man har ju hört om frakturer och så...

Sedan har det varit översvämning på jobbet, typ 1½ meter vatten i källaren...inte så kul eftersom vi hade djur där nere som fick räddas upp på övervåningen.

Sedan till den stora nyheten! JAG HAR KOMMIT IN PÅ SJUKSKÖTERSKEUTBILDNINGEN  i Borås! Börjar där den 15 januari!

nu väntar vi på att Saga och Mia ska hälsa på oss!

Harrys nya halsband

146575-6

Idag kom halsbandet som vi beställt från Minx design till Harry, Jättefint verkligen!

Lussebullar

Lussebullar
Idag har jag bakat lussekatter! Harry har hjälpt till genom att ligga och sova på mina fötter medans jag knådade degen! Donna har hjälpt till genom att reta Harry och sedan springa iväg när han kommer för att titta vad som händer!
Imorse gick Harry och jag en sväng i skogen. Det var stövlar som gällde för det var lerigt som bara denn, men Harry tyckte att det var jätteskojigt och plaskade runt i lerhög efter lerhög och åt lite löv! När vi kom in däckade han i soffan och snarkade där i flera timmar!
Kanske gör vi knäck senare idag också...

Den andra tröjan

Den andra tröjan
Här kommer kort på Harrys andra tröja! Krokodilen!
Fast Harry är inte någon krokodil längre, eller inte piraya heller för den delen. Han har blivit from som ett lamm och man kan pussa honom mitt på munnen när man vill utan att vara rädd för att bli av med näsa eller öron... Är det tillfälligt? Hoppas inte det!

Igår lekte Harry med Kimba, en 6årig ridgeback pöjk som tillhör min kusin! Fullt ös, men dom lekte jättebra! Jag tror att det var bra för Harry!

Idag började Harry jobba igen efter att ha varit ledig med Anders i en vecka, och det gick bra!

Utställning i Åby

Utställning i Åby
Idag har vi varit på Utställning i Åby. Det var Bob, Harry och Freddie. Vi placerade oss i samma ordning alla med HP och Bob blev BIR. Grattis!
Harry kissade i ringen, men bara lite jag hann stoppa honom. Bedömningen löd:
"8mån hane m. utmärkt huvud, uttryck och korrekt bett. Något lätta öron (ett). Bra hals, stark rygg. Välkroppad och rör sig bra, men livet leker för det mesta."

Minisaga var också där! Hon blev BIR! Grattis!

over and out

Harrys nya tröja!

Harrys nya tröja!
Harry har fått en ny tröja! Eller igentligen två stycken, den andra är svart med en krokodil på.
Imorgon ska vi ställa ut Harry igen. Denna gången bär det av till Åby travbana. Mer om det får ni veta imån...
Idag har vi också julpyntat här hemma. I år skippar vi julgranen för förra året hängde Donna i granen mest helatiden förutom när hon sprang runt med glittret i munnen... Istället för gran så pyntade vi våran takkrona i vardagsrummet och Donna var snabbt där och stal glittret..*phu*



Välkomna till Harrys nya sida!

Välkomna till Harrys nya sida!
Dethär är Harry! Han är en 8 månader gammal bullterriervalp som precis har kommit i i puberteten! Lyfter på benet gör han bara ibland än så länge.
Harry jobbar ihop med husse Anders på SMA Maskin som lagar truckar åt SKF och han trivs som fisken i vattnet. Han sover mest hela dagarna, förutom när han planerar att rymma som han har gjort en gång hittills!
Harry bor ihop med sina två kattkompisar Donna och Kelso. Han vill jättegärna leka med dom, men när han studsar som en boll och viftar på svansen så sticker dom iväg eller klappar till honom på nosen med sina tassar... Undra varför!